2011. január 20., csütörtök

VAN MEGOLDÁS


VAN KIÚT A GAZDASÁGI VÁLSÁGBÓL

Közel 15 éve foglalkozom pénzügyi tervezéssel, és munkám során százával, ha nem ezrével tárgyaltam családokkal, cégvezetőkkel. Dolgoztam banknak, biztosítónak és egyéb pénzügyi vállalkozásoknak, voltam igazgató, területi vezető és sima üzletkötő is.

Rengeteg képzésen vettem részt, de mindig is élt bennem egyfajta ellenérzés, hisz olyan termék, olyan megoldás ami valóban kellett volna az embereknek nem volt a piacon.  Azt is nagyon gyűlöltem, hogy a szerződések vagy termékleírások tele voltak szakszavakkal és félreérthető megfogalmazások sem segítették a megértésüket. Sok esetben már maga az alapszerződés is direkt kisbetűkkel, tömött sorokban volt nyomtatva és ha valaki végig is olvasta és netalántán meg is értette, akkor is ott volt az ÁSZF melléklet. Azaz az általános szerződési feltételek melléklet, ami általában 50-100 oldalas kis könyv, mellékletnek álcázva. Ember legyen a talpán aki ebben a jogilag is labilis dzsungelben ki tudott igazodni. Így aztán nem olvasta el szinte senki, csak aláírta. Pedig ez nem helyes.

Mindig is a lehető legjobb terméket, ajánlatot kerestem, de mindaddig míg nem lettem FÜGGETLEN a bankoktól és biztosítóktól nem tudtam valóban úgy válogatni a piacról, hogy ne sértettem meg volna az én munkaszerződésemet! MÁR NINCS ÍGY!
MA már függetlenként versenyhelyzetet teremthetek az ügyfelem részére!

EZ A BLOG LECKÉKET TARTALMAZ! Itt nem lesznek újabb és újabb cikkek, azt a másikban írok majd! Ez egy TITOK megosztása a leendő ügyfelekkel! Konyhanyelvre fordítottam olyan örök igazságokat, melyek az ÖN PÉNZTÁRCÁJÁT IS ÉRINTI!

Nem fogok a blogomban szakszavakat használni, ha azt meg lehet magyarázni egyszerűen is. Én nem szeretnék csúsztatni vagy 100 oldalas melléklete, meg az apró betűkre hivatkozni. Hanem megmutatni az igazságot!:
  • Fellebbentetni néhány súlyos tévhitről a fátylat és bemutatni, hogy hazugság az hogy csak a gazdagoknak lehetnek jó befektetéseik.
  • Saját szavaimmal közölnék néhány olyan a közgazdászok által hihetetlenül bonyolultnak mondott, de általam teljesen közérthetően leírt fontos szakanyagot, ami viszont van annyira fontos mint az 1x1, ahhoz hogy megértsük mi zajlik a világgazdaságban, hol és mikor szoktak minket átvágni a bankban, hangzatos hirdetésekben vagy éppen a biztosítónál.

  • Kiveséznék néhány, összehasonlítanék néhány un. nagyszerű lehetőségnek mondott pénzügyi terméket és bemutatnám azt is, hogy a tőzsdének, befektetéseknek nagyon könnyen követhető törvényszerűségeik is vannak.

  • Nem kell Önnek közgazdásznak lenni, vagy egyetemet végeznie ahhoz, hogy megértse a Blogomat. Csak egyet kérek legyen nyitott és ne higgye el azt, hogy ha magába akarják oltani azt a tévhitet, hogy csak a gazdagoknak lehet jó. Ne fogadja el, hogy az egész élete csak a csekkek befizetéséről szóljon. Ne gondolja azt, hogy a bankok és biztosítók több száz milliárdos haszna azért van, mert az ügyfeleik annyira jól jártak.

A Blogom 4 részből fog állni:

  1. FELÜL vagy JOBBRA lesznek a főmenüpontok és a LECKÉK! Ha ezeket végigolvassa, akkor máris többet tett, mintha jelentkezett volna egy pénzügyi iskolába. Ha elolvassa, garantáltan másképp lát majd mindent.
  2. Minden héten lesznek újabb és újabb infóanyagok, melyeket kis cikkek formájában lehet majd elolvasni, a főhelyen. Középen.
  3. Oldalt van a tartalomjegyzék és minden egyéb megosztási vagy regisztrálási lehetőség.
  4. Igyekszem nem csak beszélni és kritizálni, de megoldásokat is bemutatni. Ezeket a MEGOLDÁSOK menüpontban, leckékben olvashatja majd el.

Írhat levelet vagy kérdezhet nyilvánosan is!
Akit pedig érdekel a megoldás akár személyesen is találkozhatunk!!!

Üdvözlettel Erdélyi Tibor (ide most nem írom le a rengeteg titulust) 
A lényeg hogy segíthetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözlöm Blogomban!

Gazdasági Hírek

SZÁMÍTÁSTECHNIKAI HÍREK